Манчестър Юнайтед моли Сити за места в самолет, за да спести пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новите директори на "червените дяволи" се опитват да свият разходите си до екстремни нива

Откакто компанията на Сър Джим Ратклиф INEOS закупи сериозен дял акции в Манчестър Юнайтед, новите директори правят всичко възможно да вкарат бюджета на клуба в допустими граници. Начините им да се справят със сериозните харчове са доста екстравагантни, като един от първите по-сериозни ходове беше да прекратят договора на легендата Сър Алекс Фъргюсън като глобален посланик на клуба, а сега “червените дяволи” са опряли до помощта на Манчестър Сити.

Днес нови информации от Англия съобщават, че Юнайтед са се опитали да спестят средства по още едно перо, като според журналиста от “Дейли Мейл” Майк Кийгън, ръководството на клуба се е свързало с колегите си от Манчестър Сити, за да попита дали има свободни места на частния им полет до Париж, където в понеделник ще се проведе гала вечерта на “Франс Футбол” за връчването на Златната топка за 2024 година.

Коби Мейно и Алехандро Гарначо от Юнайтед са сред номинираните на церемонията, но от клуба нямат желание да платят разноските им за частен полет до френската столица. За жалост, обаче, това най-вероятно ще се наложи, тъй като от Манчестър Сити са отговорили, че целият самолет, който са наели за своите футболисти е пълен.