google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик тен Хаг е твърдо решен да привлече нов нападател през лятото

Манчестър Юнайтед не е загубил интерес към капитана на английския национален отбор Хари Кейн, твърди Mirror. “Червените дяволи” са готови да платят 80 милиона паунда за звездата на Тотнъм.

Наставникът на Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че тимът му се нуждае от още един нападател. Това излгежда логично, тъй като Маркъс Рашфорд е по-полезен на своя тим на позицията на ляво крило, а новото попълнение Ваут Вегхорст очевидно няма нужната класа за отбор, който се бори за трофеи както във Висшата лига, така и в Шампионска лига. Антони Марсиал, от друга страна, продължава да не играе, поради контузия в бедрото.

Хари Кейн изглежда като перфектния играч за Манчестър Юнайтед. Той е изключително опитен и гарантира много голове с присъствието си на терена. Единственият проблем, който обаче стои между двете страни е Даниел Леви. Президентът на Тотнъм е известен с това, че трудно позволява на играчите си да напуснат тима, а ако това се случи, то е срещу огромна сума. Примери за ината на Леви са сделките за Лука Модрич, Гарет Бейл и дори Димитър Бербатов.