Манчестър Юнайтед не смята да плаща 80 млн. паунда за Брантуейт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът от "Олд Трафорд" няма намерение да отдели £80 милиона, за да подпише с 21-годишния футболист на Евертън

Според информация на медията Give Me Sport, тимът на Манчестър Юнайтед е съставил план за подсилване на състава си за следващия сезон. Техният фокус ще бъде върху укрепването на защитата, а Джарад Брантуейт от Евертън е едно от имената в списъка с трансферни цели.

Брантуейт играе за тима на Евертън от 2020 г. Той се утвърди в първия им отбор благодарение на впечатляващ период под наем в ПСВ Айндховен миналия сезон. Джарад Брантуейт е един от най-добрите млади защитници в Премиър Лийг и неговите добри изяви предизвикаха интерес от някои от най-големите клубове от цяла Европа.

Манчестър Юнайтед е един от клубовете, които искат да се подсиялт с брантиеля. Клубът вече е започнал да работи по потенциални трансфери за лятото. Тъй като Рафаел Варан си тръгва от “Олд Трафорд” през лятото, “червените дяволи” търсят класен централен защитник, който може да го замести. От клуба предпочитат да подпишат с млад защитник, който може да им бъде полезен в дългосрочен план.

Трансферната сума от 80 млн. паунда, желана от Евертън, се вижда доста висока на Манчестър Юнайтед. Те са готови да платят само £55 милиона за подписа на младия бранител. Предстои да видим дали “карамелите” биха приели по-ниска оферта и дали Джарад Брантуейт ще заиграе на “Олд Трафорд”.