google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спекулациите около ,,Олд Трафорд" за трансфери няма скоро да приключат

Манчестър Юнайтед е обмисля възможността да подпише с нападателя на Евертън Доминик Калвърт-Люин това лято.

,,Червените дяволи” вече направиха 4 входящи трансфера досега през това лято, като вчера потвърдиха привличането на дефанзивното дуо Матаяс де Лихт и Нусаир Мазрауи от Байерн Мюнхен за обща сума, която може да нарасне до почти 60 милиона паунда. По-рано това лято отборът на Ерик тен Хаг привлече нападателя Джошуа Зиркзее от Болоня за около 42 милиона паунда и централния защитник Лени Йоро от Лил срещу сума от около 52 милиона.

Манчесър Юнайтед също е свързван с Айвън Тони от Брентфорд, като се твърди, че те са готови да предяват трета оферта на стойност 60 милиона паунда за защитника на Евертън Джарад Брантуейт, след като вече две оферти на стойност 35 милиона и 50 милиона паунда, бяха бързо отхвърлени от ,,карамелите” това лято.

Според репортера на Sky Sports News -Дармеш Шет, нападателят на Евертън Калвърт-Люин е един от редицата нападатели, които са били обсъждани в клубът през този трансферен прозорец. Твърди се, че Ман Юнайтед е „малко вероятно“ да подсили фронтовата си линия отново това лято, освен ако не продадат някой от там като Антъни или Рашфорд, въпреки че Шет вярва, че ситуацията с Калвърт-Люин все още е възможна.