Манчестър Юнайтед с оферта за южноамериканец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Колумбиецът впечатли с представянето си за националния отбор

Манчестър Юнайтед е подал оферта от 17 милиона паунда за полузащитник, който участва на Копа Америка преди няколко седмици.

Според Goal Brazil, цитиран от The Mirror, Манчестър Юнайтед е осъществил контакт с Палмейрас относно полузащитника Ричард Риос. Добавя се, че отборът на Тен Хаг е готов да плати 17 милиона паунда за 24-годишния играч, но тази оферта едва ли ще е достатъчна за да бъде приета от Палмейрас. Твърди се, че бразилският ,,гигант” не са подложени на натиск да продадат някой от своите звездни играчи, след като се спекулира, че има интерес към други обещаващи звезди на отбора от страна на Реал Мадрид, Челси и Уест Хям Юнайтед.

Засега под управлението на сър Джим Ратклиф, ,,червените дяволи” се занимаваха с продаването на играчи, като 10 от тях вече напуснаха, най-забележителните от които са: Рафаел Варан, Антъни Марсиал и Мейсън Грийнууд. Досега от продажбите на всички играч са генерирани около 35 милиона паунда, докато Манчестър Юнайтед изхарчи над 90 милиона паунда за подписите на нападателя Джошуа Зиркзее и защитника Лени Йоро.

Мениджърът Ерик тен Хаг има желание да подсили още повече отбора си и се смята, че привличането  на нов вътрешен полузащитник е на първо място в дневния ред на клуба.