Манчестър Юнайтед се насочва към Иван Перишич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Хърватският национал Иван Перишич отново е в полезрението на Манчестър Юнайтед. Футболистът на Байерн Мюнхен е алтернатива на Джейдън Санчо, твърдят в Англия. Вчера мениджърът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър сподели, че Санчо е решил да остане при “жълто-черните”, което е сериозен удар по амбициите на „червените дяволи“, тъй като те няма да успеят да вземат основната си трансферна цел.

Ман Юнайтед и Борусия не успяха да се разберат за цената на футболиста. Дортмунд бяха поставили цена от 120 милиона евро на английския национал, като Юнайтед категорично отказа да заплати въпросната сума. Поради тази причина „червените дяволи“ трябва да се насочат към други опции за флангови футболист.

В миналото Манчестър Юнайтед многократно бе свързван с Иван Перишич, особено, когато Жозе Моуриньо беше начело, но тогава “червените дяволи” не успяха да се разбират с Интер. Така хърватинът отиде под наем в Байерн Мюнхен, а германците не активираха опцията за откупуване на хърватина.

„The Telegraph“ съобщава, че грандът от Манчестър отново се е насочил към Перишич. Бившият играч на Борусия Дортмунд не попада в плановете на мениджъра Антонио Конте и ще му бъде търсен нов отбор, а цената му е около 20 милиона евро.

През изминалата кампания Перишич взе участие в 35 двубоя за Байерн Мюнхен, като се отчете с 8 гола и записа 10 асистенции. Ако Юнайтед не успее да закупи и Перишич, то другите алтернативи са футболиста на Ювентус Дъглас Коста и Гарет Бейл от Реал Мадрид.