Манчестър Юнайтед се прицели в халф на Палмейрас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Колумбийската звезда Ричард Риос е трансферна цел на "червените дяволи"

Според известния италиански журналист Руди Галети, тимът на Манчестър Юнайтед иска да се подсили с колумбийски полузащитник Ричард Риос. “Червените дяволи” подготвят оферта, за да тестват Палмейрас, като бразилският клуб не желае да продаде една от големите си звезди.

Ричард Риос направи силно представяне за Колумбия на Копа Америка 2024. Той беше важна фигура за тима в средата на терена на и изгради стабилно партньорство с Джеферсън Лерма от Кристъл Палас и помогна на Колумбия да стигне до финала, където те загубиха от Аржентина.

Заради доброто си представяне на Копа Америка 2024, талантливият халф привлече огромен интерес от клубове от Европа, като Милан е един от тези, които се интересуват от полузащитника. Във Висшата лига има редица отбори, които следят отблизо, като Фулъм се смята за един от кандидатите, заедно с тима на Евертън също са запалени.

Тимът на на Манчестър Юнайтед обаче може да промени нещата в битката за Риос, като клубът е готов да направи оферта от 17 милиона паунда за подписа на колумбиеца. Ман Юнайтед е в процес на добавяне на млади и талантливи играчи на някои важни позиции. Пристигането на Лени Йоро укрепва защитата им, докато Джошуа Зиркзе подобрява нападението им. Те също се фокусират върху подобряването на халфовата си линия и Ричард Риос може да премина на “Олд Трафорд”.