Манчестър Юнайтед си постави голямата цел за следващото лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се стреми на всяка цен да вземе нов централен защитник през следващото лято, като за трансфер на “Олд Трафорд” са спрягани Даю Упамекано от РБ Лайпциг, Рафаел Варан от Реал Мадрид и Калиду Кулибали от Наполи.

През изминалия летен трансферен прозорец, “червените дяволи“ се подсилиха с класни нови играчи, сред които Дони ван де Беек, Алекс Телес и Единсон Кавани. Мениджърът Оле Гунар Солскяер обаче имаше за цел да вземе и нов централен бранител, за да заздрави защитата. През втората половина на сезон 2019/2020 отбраната на Юнайтед инкасира само седем гола, като вратаят Давид де Хеа запази девет „чисти“ мрежи по време на серията от 14 мача без поражение,но през новата кампания на Висшата лига нещата изглеждат доста лоши.

На старта на сезона Юнайтед допусна три гола срещу Кристъл Палас, две попадения срещу Брайтън и шест гола при разгрома от Тотнъм. МАн Юнайтед пръсна 80 милиона паунда за английския национал Хари Магуайър преди година, но той не успява да убеди с представянето. Слаба е и формата на шведския бранител Виктор Линдельоф, а Ерик Баи по-често е контузен отколкото да е на разположение на Оле Гунар Солскяер.

Медия на Острова твърди, че Манчестър Юнайтед се е интересувал от възможността да привлече и Джеймс Тарковски от Бърнли през лятото, като е имал интерес още към Упамекано и Кулибали, но по една или друга причина до трансфер на тези футболисти не се стигна.