Манчестър Юнайтед ще опита да вземе защитник на Фулъм през зимата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" запазват интереса си към Антони Робинсън

Сред днешните Манчестър Юнайтед новини се твърди, че английският гранд ще засили опитите да се подсили с бранителя Антони Робинсън от Фулъм през следващия трансферен прозорец. Отборите на о Ливърпул и Челси също проявяват голям интерес към 27-годишния ляв бек.

Антони Робинсън си изгради репутация във Висшата лига в продължение на много години в английския футбол благодарение на постоянните си изяви. През летния прозорец имаше значителни спекулации, че футболистът на Фулъм ще премине в Ман Юнайтед. До трансфер на защитника не се стигна, но Манчестър Юнайтед запазва интереса си и дори ще го засили през зимния трансферен прозорец.

Откакто пристигна във Фулъм от Уигън Атлетик през лятото на 2020 г., Антони Робинсън почти не пропуска мачове, тъй като е на разположение през по-голямата част от сезона. Той показва постоянство на терена и големите отбори в Англия имат интерес към него.

Манчестър Юнайтед очевидно се нуждае от ляв бек, който може да бъде на разположение през цялото време на сезона. Червените дяволи ще пробват да привлекат Робинсън през януари. обмислят привличането на краен защитник отляво, тъй като сегашните им опции за позицията – Люк Шоу и Тирел Маласия, често страдат от контузии.