Манчестър Юнайтед възнаграждава свой талант с нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед смята да възнагради с нов договор защитника Брендън Уилямс, който е един от големите таланти на “червените дяволи”, твърди Тhe Athletic. 19-годишният бранител се наложи в състава на Оле Гунар Солскяер, а преди осем месеца преподписа с клуба, като тогава имаше два мача за първия отбор.

Оттогава роденият на 3 септември 2000 г. футболист регистрира забележителен прогрес, който клубните шефове искат да възнаградят. В момента тийнейджърът взима около 4000 паунда на седмица, но заплатата му ще бъде увеличена значително.

Уилямс вече има 26 мача за първия отбор през този сезон, като 9 от тях бяха като титуляр във Висшата ига. Дебютът му бе в двубоя срещу Рочдейл за турнира “Карабао Къп”, когато се появи от резервната скамейка.

Бранителят записа първия си мач като титуляр за клуба на 3 октомври 2019 г. в Лига Европа срещу АЗ Алкмаар, а по-късно същия месец дебютира във Висшата лига в мач срещу Ливърпул на ‘Олд Трафорд’ като още в този двубой загатна за големия си талант и се справи отлично срещу офанзивните футболисти на мърсисайдци.