google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед приключи в края на трансферния прозорец сделката за привличането на бившия нападател на Уотфорд Одион Игало като договорът е настоящия му клуб е за наем до края на сезона.

След като ходът на Юнайтед да привлече нападателя на Борнемут Джошуа Кинг не успя да се реализира, нападателят на Шанхай Шенхуа Игало се появи като изненадваща опция за Ман Юнайтед, които усилено имат нужда от нападател. Смяташе се, че Тотнъм също се интересува да вземе под наем Игало, но 30-годишният нигерийски национал избра Манчестър Юнайтед.

Въпреки предположенията, че Юнайтед може да добаи опция да закупи Игало след изтичането на срока на наема му, изглежда, че това е само краткосрочна сделка, тъй като “червените дяволи” ще търсят друга опция в предни позиции това лято – сравнително по-млад нападател.

Очаква се Одион Игало да лети от Китай за Манчестър в следващите 48 часа, за да се срещне с новите си съотборници. Пристигането на Игало ще бъде тласък за мениджъра Оле Гунар Солскяер, който нямаше търпение да добави нападател в състава си след контузия на водещия голмайстор Маркъс Рашфорд.

Одион Игало има опит във Висшата лига, след като в периода 2014-2017 г. бе футболист на Уотфорд и вкара 33 гола в 82 мача. Нигерийският национал е играл още за оторите на Удинезе, Гранада, Чезена и др.