google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Винаги съм се възхищавал на клуба", споделя новото звездно попълнение на баварците

Германският шампион Байерн Мюнхен реализира голям трансфер това лято, след като привлече Садио Мане от Ливърпул. Сенегалският нападател даде интервю за “Билд”, в което призна, че баварският гранд и преди се е интересувал от него, но така и не е имало сериозни преговори.

“Да, вярно е, че и в миналото имаше контакти между Байерн и моя агент. Винаги съм се възхищавал на този клуб. Следя Байерн още от периода ми в Залцбург, но тогава не се стигна до трансфер. Сега идвам в отбора с повече опит. Това е ситуация, в която всички печелят”, заяви Мане.

“Левандовски? Разбира се, че той е един от най-добрите нападатели в света, но аз не съм точният човек, който трябва да коментира бъдещето на Роберт”, каза сенегалецът.

Мане е щастлив, че на “Алианц Арена” ще играе сънародника му Буна Сар. Бранителят е в трансферната листа, но засега в Байерн не са получили добра оферта и може да задържат десния бек.

“Буна беше първият, с когото говорих за Байерн, когато се видяхме на лагера на националния тим. Играли сме заедно още в академията на Метц. Той е много добро момче, но ситуацията му в клуба не е лесна. Познавам го и съм сигурен, че ще се бори, за да получи още един шанс”, каза Садио Мане.