Марселиньо прогнозира победа на Лудогорец с 2:0 срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Май повече не ми се играе футбол", споделя бившият играч на "орлите"

Един от най-запомнящите се футболисти в родното първенство в последните десетина години – Марселиньо, заяви, че очаква победа на бившия му тим Лудогорец срещу ЦСКА в предстоящото дерби в efbet Лига в събота. Полузащитникът говори пред Дарик Радио за бъдещето си, коментира предстоящото дерби на “Хювефарма Арена”, като сподели също, че обмисля край на футболната си кариера.

“В Бразилия малко по-малко нещата се оправят. При мен всичко е добре. Много градове са затворени, но ситуацията се нормализира. Договорът ми с Витория изтече и не водя преговори нито един тим. Засега нямам варианти, но има време и ще обмисля какво да правя. Имам бизнес извън футбола, за който трябва да мисля. Може и да прекратя кариерата си. Засега не е официално, но ще видим. Когато напуснах Лудогорец, имах оферти от няколко български отбора. Май повече не ми се играе футбол”.

“Следя случващото се в Лудогорец. Направих добра кариера в отбора и името ми остава в историята. Липсва ми да играя за Лудогорец, но това е краят. Малко гадно ми стана при напускането ми. Животът обаче продължава. Гледах срещата между Лудогорец и Локомотив Пловдив. На Лудогорец им предстои дерби с ЦСКА. Тимът има преднина от 3 точки. Когато аз бях в отбора обичахме да участваме в такива мачове. Бяхме мотивирани и не изпитвахме страх. Намаше нищо по-хубаво от тези дербита”.

“Не мисля, че нещата са се променили много от времето, в което играх там. ЦСКА има добър състав. Това е голям мач и със сигурност ще го гледам. Коментирах с Жорди Кайседо Лудогорец и ЦСКА още преди да замине за България. Той бе запознат и с двата отбора. Аз съм му разказвал, че ЦСКА има голяма публика и история. Радвам се, че отбеляза попадения при дебюта си, пожелавам му успех”.

“Тази година искам да се прибера в България. Имам много приятели извън футбола и искам да ги видя. Прогнозирам, че Лудогоец ще запише победа с 2:0 ЦСКА”, сподели Марселиньо.