Марсилия се интересува от полузащитник на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският тим може да привлече Танги Ндомбеле

Марсилия има желание да проучи идеята за подписването на Танги Ндомбеле през това лято, пише Foot Mercato. Гигантите от Лига 1 ще опитат да вземат под наем халфа на Тотнъм, който според съобщенията има желание да се присъедини към италиански клуб.

Танги Ндомбеле е може би най-голямото име, което продължава да не е част от плановете на Антонио Конте в Тотнъм. Италианският тактик не разчита на френския полузащитник и иска да се раздели с него това лято. Французинът прекара втората половина на сезон 2021/22 под наем в Лион, но не остана за постоянно при “хлапетата”. След като се завърна в Северен Лондон за предсезонната подготовка, Ндомбеле беше оставен извън турнето Корея заедно със Серхио Регилон, Хари Уинкс и Джовани Ло Селсо. Очаква се четиримата да напуснат Тотнъм през този трансферен прозорец.

Ндомбеле беше голяма покупка за Тотнъм през 2019 г., но френският халф никога не се установи в тима от Северен Лондон и редовно излизаше от титулярния състав. Освен това Антонио Конте има специфичен стил, за който полузащитникът не е подходящ.

Самият Ндомбеле има желание да се премести в Италия, където има интерес от страна на Милан и Рома. Въпреки че все още няма конкретни оферти от двата клуба, Тотнъм може да изчака. И сега се съобщава, че Марсилия се интересува от Ндомбеле, тъй като гигантите от Лига 1 продължават да обновяват отбора си за сезон 2022/23.

След като подписа с Нуно Тавареш под наем от Арсенал, френският клуб иска още качество от Висшата лига. Ндомбеле може да се счита за добро попълнение за тяхната халфова линия, въпреки че желанието на играча да се върне във Франция е поставено под въпрос