Мартин Петров: Все още сме далече от завръщане на голям форум
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искрено се надявам най-скоро България да е отново на такъв форум, да видим нови български голове, но истината е различна от надеждите ни"

Бившият национал Мартин Петров смята, че „лъвовете“ все още са далече от класиране на голям международен форум. Бившият футболист на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити се върна назад във времето към Евро 2004 в Португалия, когато беше част от селекцията на Пламен Марков.

“17 години – толкова много време мина. Спомням си отлично мача с Италия и чувството тогава – поведохме, а в последните секунди на добавеното време след 90-ата минута ни вкараха за 1:2. Яд ме е, защото с този отбор нямахме и късмет да спечелим поне точка, да не кажа и три. Разполагахме със страхотни футболисти. Категорично не заслужавахме и да загубим с такъв голям резултат от Швеция в първия мач. Искрено се надявам най-скоро България да е отново на такъв форум, да видим нови български голове, но истината е различна от надеждите ни – истината е, че все още сме далече. Моментът е назрял, обществеността иска промяна“, споделя Петров пред „24 часа“.