Маурицио Сари: Липсва ни постоянство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари заяви след ремито срещу Сасуоло (3:3) снощи, че на отбора му липсва постоянство. Италианският специалист не бе много щастлив от резултата, като отправи критики към своите играчите, че много лесно допускат футболистите на съперниковите отбори в наказателното си поле.

“Всеки треньор очаква постоянство от своя тим. Това обаче на нас ни липсва. Както във физически, така и в психически аспект. В някои периоди от мача играем много силно, но същевременно има и такива на пасивност, за които нямам обяснение”, заяви Маурицио Сари.

“В последно време се изправяме срещу отбори, които са в страхотна форма и Сасуоло не прави изключение. Те спечелиха 4 поредни двубоя преди срещата си с нас. Смятам, че ако продължават по този начин могат да станат новия Аталанта. Мнението ми е, че ако успеем да решим проблема с постоянството ще сме на правилния път. Понякога смятам, че този тим има огромен потенциал. Друг път пък оставам озадачен от прекалено лесния начин, по който противниците ни влизат в наказателното поле и създават положения. Нужно е да намерим баланса”, обясни Сари.

След спечелената точка снощи срещу Сасуоло, отборът на Ювентус събра 77 пункта в своя актив и има 7 повече от втория Аталанта след 33 изиграни кръга в Серия “А”.