Мауридес иска да се върне в ЦСКА София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Агентът на бразилския нападател Мауридес Роке Жуниор е уведомил шефовете на ЦСКА София за желанието на клиента му да се завърне на стадион “Българска армия”.

Таранът игра в Борисовата градина през сезон 2018-2019 година, реализирайки 13 гола в 25 мача с червената фланелка. След това Мауридес беше продаден на китайския Чанчун Ятай, а за последно е бил част от корейския Анян.

В момента бразилецът е свободен агент и не криел желанието си да се завърне в редиците на ЦСКА София.

Такъв трансфер, разбира се, би бил възможен ако Червените успеят да продадат гамбийският нападател Али Соу, на когото е поставена цена от 2 милиона евро.

Любопитно е да се отбележи, че Мауридес на няколко пъти се забърква в неприятности със съдебните власти в родината си заради неплащане на издръжка на дъщеря си.

Миналия юни нападателят дори бе осъден на 30-дни затвор, но изтърпя санкцията “под домашен арест” поради липса на свободни места в затворите в Порто Алегре.

В същото време стана ясно, че ЦСКА София прави всичко възможно да привлече крило в следващите няколко дни. Стамен Белчев се нуждае от играч на тази позиция, тъй като от Борисовата градина си тръгнаха Евандро и Едвин Джеси.