Мауро Икарди е готов да се присъедини към Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изпадналият в немилост нападател на ПСЖе готов да се присъедини към "белия балет"

Аржентинският нападател Мауро Икарди е отворен към идеята да се присъедини към Реал Мадрид това лято, тъй като времето му в Пари Сен Жермен може да е към края си, пише Defensa Central. “Кралският клуб” търси нов нападател, който да е алтернатива на Карим Бензема и Икарди е една от опциите.

Икарди подписа с ПСЖ от Интер през лятото на 2019 г., първоначално под наем, и се наслади на солиден дебютен сезон във Франция. Това накара парижани да го вземат за постоянно, но оттогава нещата не вървят според плановете за аржентинеца. Той стартира в само 21 мача от Лига 1 през последните няколко сезона, като се озова зад Килиан Мбапе, Лионел Меси и Неймар в избора за нападение.

След като ПСЖ привлече талантливия Юго Екитике това лято, шансовете на Икарди да играе под ръководството на новия мениджър Кристоф Галтие са още по-малки и ПСЖ е готов да го продаде това лято. Говореше се за преминаване в спечелилия промоция за Серия А – Монца, но напоследък тези спекулации затихнаха.

В същото време има изненадващи връзки с Реал Мадрид, който търси нов нападател това лято. Лос Бланкос се разделиха с Лука Йович и Борха Майорал в този трансферен прозорец, като първият се присъедини към Фиорентина, а вторият се завърна в Хетафе, този път с постоянен трансфер. Единствено Мариано остана като алтернатива на Бензема, но Анчелоти надали ще разчита на бившия нападател на Лион.

Икарди е най-новото име, което Реал разглежда като опция за нов нападател. Defensa Central информира, че бившият голаджия на Интер е готов да премине на “Бернабеу” и ще видим как ще се развие ситуацията.