Мбапе: Италия и Франция не бяха на ниво на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на френския национален отбор заяви, че няма специална емоция от завръщането му на "Парк де Пренс"

Килиан Мбапе, капитанът на Франция, призна, че представянето на “петлите” и Италия на Евро 2024 не е било на очакваното ниво. Двата отбора ще се срещнат утре на “Парк де Пренс” в мач от Лигата на нациите.

Нападателят на Реал Мадрид, който доскоро играеше за Пари Сен Жермен, коментира, че не изпитва специални емоции от завръщането си във френската столица, подчертавайки, че не обръща внимание на критиките за разочароващите си изяви на Европейското първенство в Германия.

“Нещата в Мадрид вървят добре и дори вече спечелихме трофей. Не се чувствам различно, връщайки се на “Парк де Пренс”. Все пак си тръгнах неотдавна. Имам страхотни спомени на този стадион, където прекарах много години от моята кариера. Не очаквам някаква особена реакция от страна на феновете, важното е да победим. Италия не игра добре на Евро 2024, но, честно казано, същото се отнася и за нас. Въпреки това Италия си остава един от най-добрите национални отбори и мачовете между двете страни винаги са сред най-вълнуващите.”, заяви Мбапе.

“Опитвам се да гледам напред, тъй като Европейското първенство е вече зад нас. В момента се опитвам да не мисля твърде много за това какво мислят за мен останалите хора. Играя и се опитвам да давам най-доброто от себе си, а също така обичам тази фланелка. Ненавиждам загубите и искам да давам най-доброто от себе си за Реал Мадрид и Франция.”, допълни той.