Медиите в Испания твърдят, че Шави се е договорил с Дани Олмо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунските медии съобщиха, че Олмо е много вероятно да се завърне в Барселона, където игра в миналото, преди да премине в Динамо Загреб.

Треньорът на Барселона и именита клубна легенда Шави Ернандес вече мисли за допълнително и сериозно подсилване на състава си, като се твърди в медийното пространство, че е договорил условията с Дани Олмо от РБ Лайпциг, който има договор с немския клуб до края на следващата кампания. Олмо е изиграл към момента 112 мача за Лайпциг, като се е отчел с 20 гола и 24 асистенции през този период и е готов да се присъедини към Барселона със свободен трансфер.

Каталунските медии съобщават, че е много вероятно Олмо да се завърне в Барселона, където е играл в миналото, преди да премине в Динамо Загреб.

В Барселона вярват, че е дошъл подходящ момент за стартиране на преговори за завършването на трансфера на испанския национал.

Неофициално клубът от Бундеслигата е готов да се раздели с него срещу 40 милиона евро, която принципно е приемлива за “каталунците”, но при тях сериозен проблем обаче е, че в следващия период, за да могат да регистрират нови футболисти, ще се наложи да намалят бюджета си за заплати с 200 милиона евро.