Мениджърът на Челси е притеснен за състоянието на Канте и Чилуел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играчите на "сините" получиха контузии в мача с Ювентус

Челси разби снощи с 4:0 Ювентус в групите на Шампионска лига и си гарантира място на осминафиналите, но в мача имаше и неприятни моменти за „сините“. Н`Голо Канте напусна терена накуцвайки през първата част, а след почивката Бен Чилуел също получи контузия, което притесни мениджъра на лондончани Томас Тухел.

“Притеснява ме ситуацията, защото Чилуел беше във фантастична форма, както Рийс Джеймс от другата страна. Те бяха в най-добрата форма, в която биха могли да бъдат, толкова силни и толкова пълни с увереност и с толкова много качества. Чилуел получи остра болка в коляното”, признава Тухел. Специалистът добави, че защитникът ще премине медицински прегледи днес.

“Същото е и с Н’Голо. Той усука коляното си малко, но да се надяваме, че не е много лошо. Това бяха единствените две тъжни неща, защото Н’Голо отново беше фантастичен до момента, в който напусна. Дано не е много лоша травмата при него”, коментира германецът.

В неделя Челси приема на “Стамфорд Бридж” Манчестър Юнайтед. “Сините” са водач в класиранер във Висшата лига с 29 точки от 12 мача.