Мениджърът на Гришо с добри новини за състоянието на първата ни ракета
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Преди два дни Григор Димитров даде положителна проба за коронавирус и стана първият топ тенисист, който е с Covid-19. Добри новини съобщи мениджъра на най-добрия български тенисист – Георги Стоименов. Той заяви, че здравословното състояние на Григор Димитров се подобрява.

Първата ни ракета няма температура, а направеният скенер на белите дробове показва, че те са чисти, съобщи Георги Стоименов. Мениджърът на тенисиста е дал отрицателна проба за COVID-19. Вчера той и цялото му семейство са се тествали.

„Всички около Григор са с негативни резултати от тестовете”, заяви Стоименов.

Мениджърът на Гришо коментира, че е нормално първата ни ракета да е притеснен, а до последния момент е бил в пълна изолация.

„По принцип най-голямото притеснение на хората е, че има тежки случаи на развитие на този вирус. Но основното притеснение на Григор е, че изкара малко повече от 3 месеца в пълна изолация. Беше в идеална среда за добра спортна подготовка. Буквално до последния момент Григор бе изолиран, преди да се качи на самолета за Белград. Този вирус почерни тези 3 месеца. Не казвам, че всичко отива на вятъра, но предстоят 14 дни, в които той няма да тренира. Ритъмът му ще бъде нарушен“, каза мениджърът на Григор.

„От здравословна гледна точка той е здраво момче. Смятам, че бързо ще се възстанови“, сподели Георги Стоименов.

„Родителите му са добре. Неговият треньор остана в Хърватия – и той до вчера беше добре, не съм го чувал в последните 12 часа. Алгис Христов е доста добре, той е здраво момче и съм убеден, че ще се оправи“, разкри още представителят на Димитров за bTV.