Меси иска да се събере с Неймар на “Камп Ноу”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Звездата на Барселона Лионел Меси иска да се събере отново с Неймар на ‘Камп Ноу’ това лято. Бразилският ас напусна Барса в посока Пари Сен Жермен през 2017 г. за рекордната трансферна сума тогава от 198 милиона паунда.

Неймар обаче има трудности в живота във Франция и се опита да се върне при каталунците миналото лято. Барса също искаше той да се върне и се опита да го привлече с няколко предложения за играчи плюс трансферна сума, но ПСЖ отказа.

Меси винаги е говорил с уважение за бившия си съотборник и се вярва, че той би го приветствал обратно в клуба с отворени обятия. Според испанското издание El Confidencial, аржентинецът е казал на най-близките си приятели, че иска Барселона да привлече Неймар.

Договорът на Меси изтича през 2021 г., а президентът Хосеп Мария Бартомеу отчаяно иска да удължи контракта му. В информацията се твърди, че на Меси му е била предложена сделка на стойност 865 000 британски лири седмично до юни 2023 г. – по това време той ще навърши 35 години

Той обаче добавя, че „не е щастлив в Барселона“ и единственото, което би го мотивирало да подпише 3-годишен нов довогор, е завръщането на Неймар.

Испанските шампиони са наясно с чувствата на Меси и са насочили усилията си към привличане на Неймар през лятото, който се очаква да струва 135 милиона паунда.

Неймар и Меси, заедно със Суарес, бяха част от една от най-страховитите офанзивни комбинации, виждани някога в Барселона.