Меси ще реши за нов договор с Барса след президентските избори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В последните седмици основната тема в света на футбола бе дали звездата на Барселона Лионел Меси ще напусне клуба. Аржентинецът се отказа от намерението си да заиграе далеч от “Камп Ноу” и ще носи екипа на “каталунците” през следващия сезон.

Сега дори се заговори, че Меси може да подпише нов договор с клуба, но това ще стане факт, евентуално след президентските избори, които са насрочени за март 2021 година. Следващото лято Меси ще бъде свободен агент и следователно той ще реши своето бъдеще.

Никой не може да спре аржентинецът да води преговори с други отбори още от януари, ако решението му е да напусне Барселона. Меси ще анализира всички възможни сценарии след началото на 2021 г. Той ще изслуша всяко едно предложение, което му бъде поставено на масата и ще реши каква ще бъде следващата му стъпка.

В Барселона ще се проведат президентски избори на 15 март и Лео Меси не отхвърля възможността да остане в Каталуния  и да подпише нов договор с каталунците, ако бъде убеден в проекта на следващия шеф на клуба. Както е известно аржентинецът е крайно недоволен от управлението на настоящия президент Джосеп Мария Бартомеу.