Мицански с атака: Българският футбол от години е сбъркан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят останал крайно разочарован от показаното срещу Италия снощи

Нападателят и бивш национал на България Илиян Мицански изрази мнението си около състоянието на представителния ни тим след двете загуби на старта на квалификациите за Мондиал 2022.

Според него са нужни драстични промени, за да стигнем до успехи на международно ниво.

” Италия спечели без дори да се напряга, изчака моментите си и спокойно си тръгна с трите точки. В края на мача можеше да се стигне и до разгром, но имахме късмет. Не ми хареса примиренческото поведение на нашите. Останах с впечатлението, че всички са доволни от играта и се акцентира върху дузпата. Даже започвам да се чудя дали само аз видях, че 90 минути не стигнахме до вратата на съперника”, заяви Мицански.

“От години всичко е объркано и това най-ясно се вижда на мачовете на националния отбор. Заблуждаваме се, че играем нещо, а истината е, че играем ретро футбол. Вижте само центриранията от центъра в мача с Италия и мисля, че е достатъчно. Преди няколко седмици се видях с Ясен Петров, поговорихме си и усетих желанието и амбицията му да промени ситуацията. Футболът ни има нужда от такива позитивни хора като него и дано успее пак да отлепи ютията, както го направи Любослав Пенев преди време”., добави Мицански.