Милан отказа Лече с 3 гола в рамките на 5 минути
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Росонерите“ вкараха 3 гола в края на първото полувреме.

Милан постигна успех с 3-0 срещу Лече в мач от 6тия кръг на Серия А на „Сан Сиро“ като ключови за победата на домакините бяха минутите между 38ма и 43та, когато отборът отбеляза цели 3 гола.

Първото попадение за Милан дойде едва в 38мата минута като то бе дело на Алваро Мората след асистенция от Тео Ернандес. Самият Ернандес удвои преднината на „Росонерите“ със своя гол само 3 минути по-късно след пас от Рафаел Леао, а това очевидно пречупи и шокира гостите, които допуснаха още 1 попадение в своята врата след само още 2 минути.

Точен за класическата преднина за „Росонерите“ беше Кристиан Пулишич в 43тата минута като така домакините на теория си подсигуриха спечелването на трите точки след само едно полувреме игра.

След победата, Милан се изкачва до 2рото място във временното класиране с актив от 11 точки като това е 3та поредна победа за „Росонерите“ в Серия А като в миналия кръг те спечелиха градското дерби срещу Интер.

Лече пък остава едва на 17тата позиция със само 5 точки като това обаче е първо поражение на отбора в първенството в последните им 4 мача като преди днес те имаха победа и 2 равенства.