Милан победи Интер 2-1 в Дерби дела Мадонина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Росонерите“ спряха лошата си серия в дербито срещу „Нерадзурите“.

Милан спечели срещу Интер с 2-1 и най-накрая спечели в Дерби дела Мадонина като победното попадение падна в 89тата минута на срещата.

Милан имаха нужда само от 10 минути, за да поведат в резултата като чудесен пробив на Кристиан Пулишич завърши с попадение. Както обаче се случва многократно от началото на сезона, „Росонерите“ не успяват да задържат своята преднина дълго време и още в 28мата минута Интер стигна до равенството след попадение на Федерико Димарко като асистенцията предостави Лаутаро Мартинес, който в последно време не беше в форма и това може да вдъхне увереност на аржентинеца, който отново да покаже старото си лице.

„Нерадзурите“ доминираха през първото полувреме като имаха 8 голови положения за разлика от „Росонерите“, които имаха само 2, но в крайна сметка резултата се запази равен на полувремето.

През второто полувреме Милан доминираше като изпускаха шанс след шанс. В крайна сметка обаче, логичното се случи и „Росонерите“ отново поведоха в резултата след гол на Матео Габия с глава в последната минута от редовното време след асистенция от Тижани Райндерс и така отборът спря лошата серия в дербитата срещу Интер.