Милан събира Пауло Фонсека с двама от Лил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джонатан Дейвид и Тиаго Сантош са в радара на "росонерите"

Треньорът на Милан Пауло Фонсека все още е с неясно бъдеще на “Сан Сиро”, но ако успее да подобри представянето на тима и да спаси поста си след края на сезона, той може да се събере с двама свои бивши футболисти от Лил.

Португалецът пристигна при “росонерите” именно от френския тим, а през лятото на 2025 година Милан обмисля да му доведе двама от лидерите на “мастифите” – Джонатан Дейвид и Тиаго Сантош.

Канадският нападател все още не е подписал нов договор с Лил и може да пристигне като свободен агент на “Сан Сиро”, за да вдигне нивото в атаката на тима. Откакто пристигна във френския тим той има 92 гола в 196 мача.

Другият футболист, към когото Милан има сериозен интерес е Тиаго Сантош, който може да е точният човек за десния бек на “росонерите”. Милан се опита да реши проблема с Емерсон Роял през изминалото лято, но бразилецът не убеждава до момента след трансфера си за близо 20 милиона евро от Тотнъм. Давиде Калабрия пък почти сигурно ще напусне като свободен агент следващото лято, тъй като преговорите му за нов договор са блокирани от месеци.

Сантош има договор до 2028 година и за разлика от Джонатан Дейвид, ще струва трансферна сума на Милан около 15/20 милиона евро.