google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Преговорите за бъдещето между Тео Ернандес и Милан не напредват

През лятото имаше няколко моменти, в които изглеждаше, че левият бек Тео Ернандес е близо до напускане на Милан, а собственото му признание за бъдещето му нарани дълбоко клуба – до голяма степен защото Златан Ибрахимович внесе яснота относно ситуацията в дните преди това.

Оттогава французинът получава повече негативни коментари, отколкото положителни. Ситуацията с прекъсването на преговорите за нов договор, последван от червения му картон срещу Фиорентина във Флоренция – времената за Тео са трудни в момента. Милан нямат подходящ заместник, но вече мислят за бъдещето и наследник на френския национал, който от 5 годин е в клуба.

Медията Tuttosport пише, французинът е „енигма“ и докато играчът иска да продължи в клуба и обратното, все още няма дискусии за новия договор. Особено като се има предвид, че представянето му не е на висота през последните 18 месеца. Следователно заплата като исканата от него изглежда несправедлива. Поради тази причина най-малкото трябва да се намери заместник, който да предложи конкуренция и да е готов да стартира на левия бек, когато французинът не е във форма.

В момента предпочитаното име е бранителят на Брюж – Максим Де Кайпер, който “росонерите” следят през последните години. Като се има предвид, че белгийският ляв бек вече зае титулярното място в състава на националния отбор, то неговите качества са добре известни и може да се наложи в Милан.