google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Сините обяви, че тимът ще продължи да се бори за 7-ото място, докато има теоретични шансове

Треньорът на Левски Живко Миланов изрази съжалението си от пропуснатата отлична възможност отборът да се доближи на две точки от седмото място в Efbet Лига.

Сините успяха да стигнат само до реми – 1:1, срещу Царско село, и два кръга преди края останаха на четири точки зад Черно море.

“Разбира се, че съжаляваме, че не победихме,” заяви Миланов след края на срещата. “Имахме много ситуации. Така се случи, че Царско село вкара първи.

“За мен по-радващото беше, че успяхме да се върнем и имахме шансове да поведем. Мога само да изкажа адмирации към момчетата, защото според мен дадоха максимума от себе си, който имат в момента.

“Докато има шанса за седмото място – Левски ще се бори. След равенството между Ботев и Черно море се отвори възможност, от която не успяхме да се възползваме и момчетата съжаляват много.

“Липсваше завършващият удар, имахме достатъчно ситуации. Някои път можеш от една ситуация да отбележиш, а друг път от 15 да не вкараш. Съвсем друго щеше да бъде, ако ние бяхме отбелязали през първото полувреме.

“Надявам се да издържим на натоварената програма. Днес имахме момчета, които играха с проблеми, но просто ситуацията е такава, че имаме постове, които не можем да пипаме. Те играха и дадоха всичко от себе си.”