Миланов: Можем само да благодарим на играчите, които са още тук
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искат да останат, повечето нямат договори, тренират само от желание"

Наставникът на Левски Живко Миланов направи коментар за актуалното състояние на Левски по време на поклонението по случай 50-ата годишнина от трагичната кончина родните футболни легенди – Георги Аспарухов и Никола Котков. „Състоянието на Левски е моментно – сигурен съм, че след известно време Левски ще се оправи. Дали с нас, или без нас. Засега съм аз старши треньор, не знам дали ще продължа да бъда. Виждате какво е състоянието на клуба, водил съм разговори с Наско Сираков, належащо е да се намерят спонсори, да се погасят задълженията, да се задържат футболистите, няма как да го обясня аз това, има хора от ръководството, питайте тях“, заяви треньорът на „сините“.

“Според вас каква е атмосферата в съблекалнята? Ако зависи от мен, бих дал договори на всички футболисти. Не зависи от мен обаче. Футболът е кратък, момчетата са професионалисти, всеки играе за пари, до момента само можем да им благодарим, че не са си тръгнали. Искат да останат, повечето нямат договори, тренират само от желание”, добави младият специалист.

“Гунди и Котков са спортисти, които са прославили цяла България. Те заслужават това уважение. Георги Аспарухов е жива легенда на Левски, той никога не умира за привържениците на Левски. Не съм имал честта да го гледам на живо, но от моя дядо, от моя баща ми е предадено какъв футболист, какъв човек е бил. Човек с голямо сърце, той е бил модел за подражание на младите хора“, каза още Миланов.