google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Христо Янев обновява състава преди пролетния полусезон

Неубедителното представяне на Миньор (Перник) през есенния дял на надпреварата във Втора лига принудиха наставника Христо Янев да предприеме промени в състава си.

Стана ясно, че четирима от основните играчи в тима са прекратили договорите си по взаимно съгласие – капитанът Томислав Павлов, който имаше сериозен принос за спечелената промоция за втория ешелон, и още трима титуляри – Тони Стоичков, Стивън Милчев и Георги Нетов, вече не са част от отбора на Чуковете.

Павлов, син на един от най-обичаните играчи в историята на Миньор – Славчо Павлов, пропусна края на есенния полусезон заради операция на коляното, от която се възстановяваше и се очакваше да се завърне в игра през пролетта.

Стоичков беше привлчене от ЦСКА 1948, Нетов пристигна през лятото от Оборище (Панагюрище), а Милчев вече доста време носи екипа на Жълто-черните.

По-рано тази седмица Янев, заедно с ръководството на клуба, се срещна с феновете, за да ги запознае с плановете си за бъдещето на Чуковете. Очакванията са Миньор да се подсили с четири-пет нови попълнения преди началото на пролетния дял на сезона.