Добави коментар
Христо Янев обновява състава преди пролетния полусезон

Неубедителното представяне на Миньор (Перник) през есенния дял на надпреварата във Втора лига принудиха наставника Христо Янев да предприеме промени в състава си.

Стана ясно, че четирима от основните играчи в тима са прекратили договорите си по взаимно съгласие – капитанът Томислав Павлов, който имаше сериозен принос за спечелената промоция за втория ешелон, и още трима титуляри – Тони Стоичков, Стивън Милчев и Георги Нетов, вече не са част от отбора на Чуковете.

Павлов, син на един от най-обичаните играчи в историята на Миньор – Славчо Павлов, пропусна края на есенния полусезон заради операция на коляното, от която се възстановяваше и се очакваше да се завърне в игра през пролетта.

Стоичков беше привлчене от ЦСКА 1948, Нетов пристигна през лятото от Оборище (Панагюрище), а Милчев вече доста време носи екипа на Жълто-черните.

По-рано тази седмица Янев, заедно с ръководството на клуба, се срещна с феновете, за да ги запознае с плановете си за бъдещето на Чуковете. Очакванията са Миньор да се подсили с четири-пет нови попълнения преди началото на пролетния дял на сезона.

 

Добави коментар
Гласувай: