Митко Илиев: Вторият полусезон може да сме още по-силни
Добави коментар
"В ключов момент вкарахме след статично положение, това се очертава като наше оръжие"

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев вкара две от попаденията при успеха с 3:0 над Царско село днес. Нападателят заяви след победата, че в отбора гледат оптимистично към бъдещето добави, че вторият полусезон „железничарите“ могат да покажат още по-добра игра.

“Имахме положения и през първото полувреме. Царско село беше с най-добрата защита в лигата, комплименти за Любослав Пенев, заслужен успех, вкарахме 3 гола за едно полувреме. В ключов момент, в точния момент, вкарахме след статично положение, това се очертава като наше оръжие, това е важно. След това Царско село се поотвори, направи добри атаки, но ние можехме да отбележим още, повече от доволни сме.

Ако не допускаш гол, печелиш поне точка, а можеш и да спечелиш. Това е основата. Гледаме отпимистично към бъдещето, отзад се стабилизираме във всеки мач. Тепърва ще се види кой е узрял да се бори за челните места, медиите ни броят за фаворит за титлата, това е атестат за добрата работа на отбора. Вторият полусезон може да сме още по-силни”, каза Митко след срещата в комплекса “Царско село”.

Добави коментар
Гласувай: