Митко Илиев: Вторият полусезон може да сме още по-силни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В ключов момент вкарахме след статично положение, това се очертава като наше оръжие"

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев вкара две от попаденията при успеха с 3:0 над Царско село днес. Нападателят заяви след победата, че в отбора гледат оптимистично към бъдещето добави, че вторият полусезон „железничарите“ могат да покажат още по-добра игра.

“Имахме положения и през първото полувреме. Царско село беше с най-добрата защита в лигата, комплименти за Любослав Пенев, заслужен успех, вкарахме 3 гола за едно полувреме. В ключов момент, в точния момент, вкарахме след статично положение, това се очертава като наше оръжие, това е важно. След това Царско село се поотвори, направи добри атаки, но ние можехме да отбележим още, повече от доволни сме.

Ако не допускаш гол, печелиш поне точка, а можеш и да спечелиш. Това е основата. Гледаме отпимистично към бъдещето, отзад се стабилизираме във всеки мач. Тепърва ще се види кой е узрял да се бори за челните места, медиите ни броят за фаворит за титлата, това е атестат за добрата работа на отбора. Вторият полусезон може да сме още по-силни”, каза Митко след срещата в комплекса “Царско село”.