Митрович се извини за сцените на “Олд Трафорд”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сърбинът получи директен червен картон в мача на 19-и март заради това, че си позволи да изблъска съдията.

Нападателят на Фулъм и “репрезентацията” на западните ни съседи от Сърбия – Александър Митрович поднесе своите извинения на рефера от срещата срещу Манчестър Юнайтед в турнира за купата на Англия – Крис Кавана. Сърбинът получи директен червен картон в мача на 19-и март заради това, че си позволи да изблъска съдията. 28-годишният голаджия бе обвинен в насилие и непристойно поведение.

Фулъм водеше в резултата с 1:0, но 15 минути преди края на мача бе отсъдена дузпа за игра с ръка на Уилиян, след намесата на ВАР бразилецът бе отстранен и от игра. Това отприщи гнева на голяма част от гостите. Директен червен картон в рамките на минута след това си изкараха мениджърт Марко Силва за обидни реплики и Митрович за споменатата вече ситуация.

В крайна сметка Фулъм загуби с 1:3 и отпадна от надпреварата. Очевидно Митрович осъзнава тежкото си провинение, което ще го извади от терените за дълъг период, защото вече публично се извини на феновете на отбора и своите съотборници. Мениджърът Силва също сподели, че съжалява за действията си поиска прошка.