Добави коментар
"В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора", обясни специалистът.

Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, даде специално интервю пред официалния сайт на „червените“.

В него легендата на „армейците“ коментира свършеното дотук по време на тренировъчния лагер на столичния клуб в Белек, зимната селекция и очакванията към новия старши треньор Тодор Янчев.

„Условията в Турция са отлични, терените са перфектни, всичко се изпълнява по план. Познавам Тошко Янчев отдавна като честен и доблестен човек, който държи на морала. За мен той е последният мохикан на ЦСКА, защото след него няма друг с толкова много мачове и участия в евротурнирите. Като изключим един малък период в Царско село, на практика той сега започва кариера като старши треньор и аз вярвам, че тя ще бъде успешна, защото като помощник показа много потенциал“, започна Младенов.

„Привлякохме през зимата много добри играчи в лицето на Педриньо, Бидунга и Карагарен, които създадоха по-голяма конкуренция и това е за доброто на отбора. Селекцията обаче е отворен процес и ако имаме възможност, ще подобрим още качеството на отбора“, обясни оперативният директор на „червените“.

„ЦСКА се представи отлично през есента и всички в клуба сме изключително доволни от свършената работа от предишния екип. Искаме да запазим третото място в първенството, а защо не и го подобрим. В клуба работят хора с манталитет на победители и класиране в евротурнирите е реална цел пред отбора. С изключение на левия бек имаме убийствена конкуренция на всеки пост“, продължи Младенов.

„Желанието за победа е еднакво и като треньор, и като директор, всичко останало е различно. Работата на старши треньора е денонощна, отговорността е огромна и тя пада най-вече върху старши-треньора“, каза още Стойчо Младенов.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували