Младенов: Тежък резултат, беше приятно да се видим с Моуриньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Двата гола през първото полувреме им дадоха предимство“, призна той.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след тежката загуба от Рома с 1:5 в двубой от Група С на новосформираната надпревара – Лигата на конференциите.

Родният специалист разкри, че лично Жозе Моуриньо му е споделил, че резултатът не отговаря на истинското представяне на двата тима.

„Изключителен треньор, изключителен отбор притежават Рома. Знаем срещу кого излизаме. Голяма част от мача успяхме да се противопоставим. В някои възлови моменти дадохме контрола върху мача. Двата гола през първото полувреме им дадоха предимство“, призна Младенов.

„Направихме всичко възможно, за да се противопоставим. Опитахме се да създадем ситуации, които да отбележим гол. Голът на Кери ни даде предимство. При изгонването на Яник ситуацията стана още по-тежка. За съжаление губим още един важен състезател от нашия отбор“, добави той.

„Емоцията след мача не е приятна, но беше приятно да се видим с Жозе Моуриньо“, заяви предводителят на “червените”.

„Надявам се да бъдем коренно променени за следващите мачове.“

“Като резултат, резултатът е тежък. Резултатът е нереален. Това ми каза и Жозе Моуриньо след мача”, разкри Младенов.

„100 милиона са похарчили за определени състезатели. Парите не играят на терена. Ние това се опитахме да докажем на терена, но нещата не се получиха“, допълни специалистът.