Добави коментар
„Нищо за Дорин Ротариу и ФКСБ не е вярно", призна ръководителят на "орлите".

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци бе категоричен, че поливалентният играч на „орлите“ Дорин Ротариу няма да преминава в румънския вицешампион ФКСБ.

Фланговият нападател не попада в плановете на наставника Анте Шимунджа и ще му се търси нов отбор, където да бъде преотстъпен.

„Нищо за Дорин и ФКСБ не е вярно. Наистина той най-вероятно ще отиде под наем в отбор от чужбина за една година. Близо сме до това да се разберем. Дорин се отказа от пари, за да играе в чужбина и не смятам, че ще се завърне в Румъния“, заяви Моци в предаването „Ora Exacta in Sport“.

„Към момента няма официална оферта от румънски клуб. Ротариу не е говорил с мен и ФКСБ. Той би искал да продължи в чужбина. Дорин е играч, който ако е здрав, ще бъде полезен и на националния отбор. За съжаление Лудогорец беше вече изграден отбор, когато той дойде при нас. Пристигна късно в тренировъчния период, не хвана цялата подготовка, а след това имаше COVID-19. Игра малко и затова през зимата реших, че е по-добре да го пратя някъде другаде, като Дорин отиде в гръцкия Атромитос“, добави Козмин Моци.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували