Мохамед Салах може да изравни голям рекорд в мача с Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Салах ще има желание да започне сезона с гръм и трясък, когато неговият Ливърпул се изправи срещу Фулъм този уикенд

Висшата лига се завръща тази седмица, а Ливърпул се насочва към “Крейвън Котидж”, за да се изправи срещу Фулъм в събота от 14:30 часа. “Червените” ще влязат в мача изпълнени с увереност след успеха си с 3:1 над Манчестър Сити миналия уикенд за Къмюнити Шийлд. Головете на Трент Александър-Арнолд, Мохамед Салах и новото попълнение Дарвин Нунес подпечатаха победата. По време на двубоя Ливърпул изглеждаше много по-опасен в атака от съперниците си от Манчестър и заслужено спечели.

Ливърпул ще се опита да започне с победа сезона срещу Фулъм. Въпреки новите играчи в предни позиции от последните два трансферни прозореца – Диас и Нунес, Салах отново може да бъде този, за когото Фулъм трябва най-много да внимава. Египтянинът вкара гол при победата на Ливърпул с 3:0 в първия мач срещу Норич Сити през миналия сезон и по този начин стана първият играч, отбелязал в пет последователни мача от първия уикенд в ерата на Висшата лига. Това е добра поличба, както и фактът, че за четвърта поредна година хората на Клоп ще започнат кампания срещу новак.

Още един гол срещу Фулъм в събота ще накара Салах да достигне съвместно рекорда за най-много отбелязани голове в първия уикенд на сезон във Висшата лига, присъединявайки се към велики играчи като Алън Шиърър, Франк Лампард и Уейн Рууни, които имат по осем гола.