Мойс след успеха над Челси: Имахме някои брилянтни моменти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Джеймс Уорд-Праус се вписа добре в отбора и изглежда добро момче", обяви шотландският специалист.

Мениджърът на Уест Хем – Дейвид Мойс, съвсем логично бе много щастлив след домакинската победа с 3:1 над Челси в двубой от втория кръг за сезон 2023/2024г. във Висшата лига.

“За съжаление, програмата ни е такава, че преди паузата за националните отбори имаме 3 гостувания и 1 домакинство. И домакинството ни бе именно срещу Челси. Гледах ги в предсезонната подготовка, а бях и на мача им с Ливърпул, в който играха доста добре. Така че резултатът е изключително важен”, каза Мойс.

“Искам да имам халфове, които да правят асистенции и да бележат. Успяхме да привлечем Уорд-Праус и той вече направи разликата в този мач от статични положения. Радвам се за него. Вписа се добре в отбора и изглежда добро момче”, обясни наставникът на “чуковете”.

“Имахме някои брилянтни моменти като гола на Микаел и спасената дузпа от Алфонс. Имаше обаче и моменти, които не ми харесаха особено. Искам повече да задържаме топката. Но понякога има неща, за които е по-лесно да говорим, отколкото да се направят на практика”, завърши Дейвид Мойс.