Мощна подкрепа за ЦСКА – край на бойкота на Сектор “Г”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност", казват от Сектор "Г"

ЦСКА ще се радва на мощна подкрепа в мачовете си на “Българска армия”. Феновете на тима от Сектор “Г” излязоха с позиция в социалните мрежи, от която става ясно, че бойкотът им приключва. Голяма част от привържениците в Сектор “Г” спряха посещението на мачове на тима след загубата във финала за Купата от Левски през миналата година.

Ето какво пишат от “Трибуна Сектор Г” във “Фейсбук”:

“Измина един полусезон на отсъствие. Правилно или не в очите на червената общност, решението ни беше единствената алтернатива към онзи момент в нашите. Безбройните нападки, откровено фалшивите импресии и псевдоинфлуенсърски опити да бъдем изкарани по-черни от Дявола ще подминем със снизходителна усмивка. Този, който казва истината, не е удобен никому.

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога.

Естествено, не можем да не отбележим, че сме първи, за което можем да поздравим Саша Илич и се надяваме да не стане поредният “сготвен” от шеф-майсторите, които все още са в съблекалнята. Този отбор тепърва има да убеждава червена България, че изминалата есен не е проста случайност. Все пак всички знаем какво се случва обикновено напролет, нали така?

За стадиона няма да говорим почти, защото и за нас тази тема е изключително болна. Но липсата на достатъчно комуникация и прозрачност в процеса със сигурност създава усещането, че нещо не е както трябва. Може би все още чакаме 8-те милиона болта, Бог знае…

Ръководните процеси са все така полуаматьорски и тук честно казано промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме. За това искаме да кажем следното:

Опитахме да повлияем с отсъствие – не стана. Време е да пробваме с присъствие. И не, господа доброжелатели, никой няма да пречи на отбора да прави това, за което е създаден – да побеждава. Спете спокойно.

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!”