Добави коментар
Специалния все пак призна, че Шпорите нямат шансове за място в Топ 4

След днешната загуба от лондонския съперник Уест Хям, Тотнъм се свлече до девето място във временното класиране на Висшата лига, но мениджърът на тима Жозе Моуриньо отказа да приеме, че Шпорите се намират в криза.

„Не знам какво имате предвид под криза,“ заяви португалецът, след като отборът му инкасира шесто поражение в последните си осем мача във всички турнири. „Ако кризата е разочарование, тъга в съблекалнята, може би е така.

„Когато един отбор дава всичко от себе си и се старае да промени резултатите си, не може да се говори за отборна криза. Тя се получава, когато футболистите не се държат заедно и не се борят. По-скоро при нас сега става въпрос за лоша серия от резултати.“

В същото време обаче Моуриньо призна, че Тотнъм няма шансове в борбата за челната четворка във Висшата лига и най-вероятно Шпорите ще се концентрират върху участието си в Лига Европа.

„Потенциалът ни е по-голям и затова има разочарование. Трябва да бъдем по-напред в класирането. Но да мислим за място в топ 4 в този момент е много трудно.

„Спечелването на Лига Европа ни дава възможност за класиране в Шампионската лига. Ще бъде трудно, но не и невъзможно.“

Добави коментар
Гласувай: