Добави коментар
Хенрик Мхитарян е готов за мача в Тирана

Наставникът на италианския Рома – Жозе Моуриньо, не вярва, че опитът му от предишни финали в европейските клубни турнири няма да му помогне в предстоящия заключителен дуел на Лигата на конференциите.

Португалският специалист потвърди, че плеймейкърът Хенрих Мхитарян ще бъде на разположение за утрешния финал в Лигата на конференциите срещу Фейенорд (Ротердам).

Рома излиза в Тирана в своя първи европейски финал от 31 години насам.

„В края на сезона имаме два финала за четири дни. Първият ни даде това, което заслужавахме, а това е Лига Европа“, заяви Моуриньо на пресконференцията си преди срещата.

„Успяхме да спечелим този мач. Имаме друга цел, която трябва да постигнем. За Рома е естествено да се класира в Европа, ние не сме влизали в историята. Но този двубой е история. Сега трябва да дадем всичко от себе си, за да си свършим работата.

„Това е финал. До утре няма да има нищо друго в главата ми. Аз съм такъв.

„Опитът не помага, противно на това, което си мислех. Чувствам се като в първия си финал. Аз съм фокусиран. Може би това е моят начин да се подготвя за мачовете.

„В края на сезона имаме два финала за четири дни. Първият ни даде това, което заслужавахме, а това е Лига Европа“, каза Моуриньо на пресконференцията си преди срещата.

Добави коментар
Гласувай: