Моуриньо: “Имахме голямо предимство”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът потвърди, че Тотнъм е подходил сериозно към двубоя в Разград

Португалският мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо не скри задоволството си от представянето на своя тим при победата с 3:1 над българския шампион Лудогорец.

Той потвърди, че Шпорите са подходили съвсем сериозно и без подценяване на съперника.

„Започнахме срещата с амбиция различна от тази срещу Антверп,” коментира Моуриньо. “Показахме добро държание на терена. Опитахме се да спечелим мача през първата част, но не успяхме.

“С резултат 2:0 все още бе отворен. Уцелихме греда, имахме доста положения. Доминирахме. За разлика от мача с Антверп, имахме голямо предимство.

„Говорим за топ играчи, за играчи на Тотнъм. Аз винаги очаквам от тях максимума. Нещата от този мач ми харесаха доста повече. Доволен съм, защото реагирахме добре дори когато получихме гол.

“Играчите, които не получават толкова време да играят, трябва да знаят, че това е така, защото тези, които започват, се представят на добро ниво.

“Джовани Ло Селсо се представи добре с топка в крака, но не и без нея. Физическото му състояние не е 100%. Има проблеми, доста време не тренираше от края на предния сезон. Но формата му се подобрява все повече и повече.

“Не е играчът, който познаваме, но ще се завърне. Трябва да подобри своя интензитет, физическата си форма. Той игра повече от час. Разбира се, това беше мач, но за него бе добра тренировка.

“Тотнъм е по-добрият отбор. Има по-добрите играчи. Постарахме се доста. Взехме целия мач насериозно. Излязохме със силна атакуваща линия. Лудогорец не е слаб отбор, но ние сме по-добри. Трябва да покажем абсолютно същата сериозност и в мача в Лондон.“