Моуриньо похвали всички българи след мача си срещу Мъри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Специалния“ сподели, че всички наши сънародници, които познава, са добри хора.

Един от най-добрите треньори в историята на футбола – Жозе Моуриньо сподели какво мисли за Станимир Стоилов след двубоя между отборите на двамата мениджъри – Гьозтепе и Фенербахче. Моу е с отлични впечатления от българския треньор, подобно на всички българи, с които е имал възможност да общува до момента.

„Станимир е добър човек, какво всички българи, с които съм имал възможност да се запозная. Постигна успехи през изминалия сезон, класира своя отбор за най-елитното ниво на турския футбол въпреки че Гьозтепе не станаха шампиони, но си осигуриха промоция, което беше най-важното за тях. Мъри има стил, който винаги съм уважавал. Както се надявам моите колеги да уважават моя начин на работа, така аз уважавам техния. Пожелавам успехи в предстоящите сблъсъци на Стоилов. Имам страхотно приятелство с моите футболни хора от България, с които съм имал възможност да се запозная през кариера си“, сподели Жозе.

Фенербахче имаше 2 гола преднина след първото полувреме, но Гьозтепе стигна до точката след 2 гола през втората част като изравнителния гол за отбора на Станимир Стоилов дойде в последния възможен момент в продължението на мача.