На “Селхърст Парк” искат да си върнат Уан-Бисака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът по всяка вероятност ще е със статут на резерва при положение, че остане в Манчестър Юнайтед, което прави негово завръщане в Кристъл Палас добра опция.

От ръководството на Кристъл Палас може да си върнат десния краен бранител Аарън Уан-Бисака, който се очаква да бъде със статут на резерва в Манчестър Юнайтед под ръководството на новия мениджър Ерик тен Хаг.

24-годишният англичанин акостира на “Олд Трафорд” срещу сумата от 50 милион паунда по изричното желание на тогавашния наставник на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер.

Уан-Бисака обаче така и не успя да разгърне пълния си потенциал в състава на Манчестър Юнайтед и да демонстрира нужното ниво да бъде основна фигура в отбора.

Силните изяви на Диого Далот в предсезонната подготовка пък допълнително са убедили Тен Хаг, че едва ли ще се нуждаe от услугите на Уан-Бисака за новия сезон.

Това прави възможността крайният защитник да се завърне в Кристъл Палас голяма, а очакванията са в скоро време да стане ясно окончателно бъдещето на играча.