Най-любопитните трансферни слухове във Висшата лига в днешния ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите от Висшата лига на Англия мислят за лятната си селекция, като днес на Острова има много интересни заглавия.

Sunday Mirror съобщава, че Челси може да привлече Джон Стоунс от Ман Сити в сделка за 20 млн. паунда. Воденият от Франк Лампард отбор има намерение да отмъкне Бен Уайт под носа на Ливърпул, като в същото време „сините“ ще се разделят с Антонио Рюдигер.

The Sun on Sunday пише, че Ливърпул може да привлече Дейвид Брукс от Борнемут за 35 млн. паунда. Медията съобщава също, че Уотфорд ще трансферира звездата си Исмаила Сар за сумата от 40 млн. паунда, с които ще компенсира донякъде изпадането от елита.

Трансферните новини за Висшата лига заемат място и в Daily Star Sunday, където се съобщава, че френският нападател Александър Лакзает ще облече екипа на Атлетико Мадрид, ако Обамеянг подпише нов договор с Арсенал. В същото време Тотнъм се насочва към Ейнсли Мейтланд-Найлс, след като “артилеристите” са заявили на играча, че е свободен да си тръгне от „Емирейтс“. Въпросът е дали той ще премине в един от големите съперници на “топчиите”.

The Mail on Sunday пише, че Саутхемптън има интерес към нападателя на Ливърпул – Хари Уилсън. От атакуващия футболист се интересуват още Лийдс и Нюкасъл. В друга новина на медията става ясно, че отборите на Лестър и Ливърпул са направили запитване за Костас Цимикас от Олимпиакос.