google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Efbet смята, че реферът трябва да бъде разследван

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов призова за незабавното изхвърляне от футбола на съдията Никола Попов, който вчера сътвори удивителен гаф.

По време на срещата между 1948 и Левски, Попов отсъди дузпа в полза на Червените, но само секунди по-късно я отмени и дори показа жълт картон на нападателя Димитър Митков за симулация.

Това бе втория случай в рамките само на две седмици, в който босове на футболни клубове изригват с недоволство срещу него. След първия кръг от пролетния полусезон президентът на Славия Венци Стефанов също го атакува яростно за съдийството му в мача с ЦСКА София.

“Дузпата е 1000 %! Вратарят на Левски спъва Митков с коляно. Никола Попов трябва да бъде изхвърлен от футбола веднага, не заради този мач само, а за поредица от мачове, в които свири неадекватно и сътвори невиждани циркове,” написа Найденов

“Изхвърлете Попов, останалите поповци ще се оправят или ще напуснат сами.

“Попов трябва да бъде разследван допълнително също за това, че съмнително след неговото назначение, коефициентът за победа на ЦСКА започна да се качва и се обърна предимството при букмейкърите!

“Беше ми чудно защо се качва, но след вчерашното съдийство, вече разбрах.”

Броени часове след скандала в мача ЦСКА 1948 – Левски обаче съдийската комисия обяви, че Попов ще ръководи срещата в турнира за Купата на България между Царско село и Лудогорец.