google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Efbet публикува на стената си във Фейсбук кадри със спорни ситуации от срещата Монтана - ЦСКА 1948

В ЦСКА 1948 очевидно не могат да преглътнат загубата от Монтана. Четвърти ден продължават воплите, заканите и оплакванията на ръководни кадри от столичния клуб, в които те изразяват възмущението си от поведението на съдийската бригада начело с Васимир Ел-Хатиб.

Тон даде членът на Управителния съвет на 1948 Никола Газдов, който нарече реферите “безполезни некадърници”, добавяйки, че те трябва да бъдат изринати с лопата.

Недоволството беше продължено от най-влиятелния акционер в клуба – Цветомир Найденов, който в продължение на няколко дни публикува на стената си в социалната мрежа Фейсбук постове, с които изразява недоумението си от решенията на Ел-Хатиб.

Днес пък собственикът на Efbet извади на показ кадри с някои от спорните ситуации в мача в северозападния град. Възмущението на Найденов е предизвикано и от липсата на реакция на страничния рефер в един от моментите, в който играч на ЦСКА 1948 е изритан.

“Ритник в коляното на Савов, а топката е в Денислав Александров… и това е САМО жълт картон 😊Интересното е, че става на 3 метра от страничния съдия, който 1 минута след това отменя напълно редовен гол за ЦСКА😉 Джугански, съдийство когааааа? 😊,” написа Найденов.

Той за пореден път се връща и към незачетения гол за ЦСКА 1948, който предизвика разгорещени спорове. Червените имаха сериозни претенции към арбитрите на мача, които не зачетоха гол във вратата на Благой Макенджиев заради засада на Галин Иванов.

“Напълно редовен гол, който е отменен от страничния съдия, а само минута преди това пропуска Червен картон, който става пред очите му … този съдия си има име, казва се Джугански😊 Баща му беше класен страничен съдия, синчето обаче се е метнало на майката …. уви😉,” пише Найденов.

Той също негодува срещу липса на реакция от страна на Ел-Хатиб в една ситуация в наказателното поле на Монтана.

“И сега : Черешката на Тортата в отсъжданията на съдията Ел Хатиб …. това бутане в наказателното на ЦСКА става 1 минута преди да отсъди смешната дузпа за симулация, за Ел Хатиб тук всичко е ОК, но 1 минута по-късно… 😊 там вече е забавното…,” пише Найденов.

Монтана надделя с 1:0, след като Тони Тасев превърна в гол дузпата, отсъдена от рефера Васимир Ел-Хатиб, който прецени, че Георги Русев е фаулирал автора на попадението.