Нападател на Ман Сити е в плановете за селекция на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус може да привлече Габриел Жезус

Ювентус ще търси нов нападател през летния трансферен прозорец. Клубът ще опита да привлече Габриел Жезус от Манчестър Сити, като този трансфер може да стане факт, ако Кристиано Роналдо напусне Торино, пише “La Gazzetta dello Sport”.

От доста време Роналдо е свързван с напускане на Юве и вече се заговори за негови заместници. Мауро Икарди от ПСЖ и Душан Влахович от Фиорентина са спрягани за трансфер на “Алианц Стейдиъм”. В същото време ако Роналдо си тръгне от Юве и отиде в ПСЖ – един от клубовете с интерес към него, за Икарди няма да има място на “Парк де Пренс” и той става логичната алтернатива.

Най-новото име в трансферните планове на Юве обаче е Жезус. Пеп Гуардиола се е прицелил в Хари Кейн, за който Тотнъм ще иска над 100 млн. евро, така че Сити трябва да си направи средства за трансфера и е вероятно да продаде бразилеца.

Новият спортен директор на “старата госпожа” Федерико Черубини действа на няколко фронта, след като оставането на Алваро Мората изглежда сигурно. Наемът на испанския нападател ще бъде удължен независимо дали Роналдо остане в клуба или вземе решение да напусне.