google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Все още се твърди, че Наполи е най-големия фаворит за подписа на белгиеца, но това може да се промени във всеки един момент

Челси е постигнал „пълно споразумение“ да продаде Ромелу Лукаку на изненадващ клуб от Висшата лига, въпреки големия интерес от страна на Наполи.

Очаква се Челси да приеме оферта от около 37,5 милиона паунда за нежелания 31-годишен футболист, след като се примириха, че ще регистрират огромна загуба от него след като го купиха от Интер за 97,5 милиона паунда, а завръщането му в Италия с шампиона от Серия А за сезон 2022-23 Наполи беше силно обсъждано за сигурно. ,,Партенопеите” сега са под ръководството на Антонио Конте, под когото Лукаку процъфтяваше по време на триумфа на Интер през сезон 2020-21, а италианецът е решен да се събере отново с белгиеца.

Въпреки това, статия от Il Mattino – чрез GIVEMESPORT, Астън Вила са постигнали пълно споразумение с Челси от нищото и работят по това Лукаку да бъде привлечен. Отборът на Унай Емери може да предложи на Лукаку футбол от Шампионската лига през следващия сезон благодарение на четвъртото си място във Висшата лига през сезон 2023-24, а Лукаку може да формира страхотен тандем в атака с Оли Уоткинс.

31-годишният белгиец може да бъде взет като директен заместник на Джон Дюран, който е свързван с трансфери в Челси и Уест Хям.